oktober 2011

Harry Potter 'Page To Screen'

Oppfølgeren til boken Harry Potter Film Wizardry er nå å kjøpe i butikkene. Den heter Harry Potter: Page To Screen. Den er skrevet av Bob McCabe, og er en 500 sider lang bok som forteller om hvordan de har laget settene, kostymene, rekvisittene, o.s.v. Men i stedet for å lese om den, kan dere ta en titt på bokens trailer her:

Dere kan bestille boken på Platekompaniet.no. Om dere ikke har den første boken, skrevet av Brian Sibley, kan dere bestille den på norsk og engelsk HER.

'Page to Screen' kan dere bestille på engelsk på bokkilden ved å klikke HER.
- Har dere lest 'Film Wizardry'?
- Har dere tenkt å kjøpe 'Page to Screen'?
Begrenset Salgstid av Dødstalismanene DVD

Harry Potter og Dødstalismanene del 2 slippes på DVD og Bluray 16. November. Men etter bare 7 uker, altså den 29. desember, vil Warner Bros trekke filmen tilbake fra butikkene. Altså om du vil sikre deg en utgave, bør du ikke vente til ut på nyåret. 

- Med tanke på at den siste filmen, har blitt den mest suksessfulle av alle Hp-filmene med 1,3 milliarder i kinoinntekter, tror WarnerBros at DVD utgaven vil bli like populær. Meningen er å gjøre filmen om til en klassiker, ved å gjøre den mindre tilgjengelig, og dermed gi den høyere status. Samme strategi er tidligere brukt på filmer som "Løvenes Konge," og "Den Lille Havfruen."

 

- Kommer du til å kjøpe flere eksemplarer bare for å sikre deg at du alltid har en HP og DT del 2 dvd som fungerer?

- Tror du at de noensinne vil selge den igjen etter 29. desember?

- Hva syntes du om det?

 

 

 

 


Musikkvideo: Lego House

I likhet med Emma Watson, er Rupert Grint nå å se i en musikkvideo. Sangen heter Lego House og spilles av den engelske artisten Ed Sheeran. I videoen kan man se (etterhvert) at spiller Rupert en blodfan av Ed Sheeran.
På fredag den 28. oktober kl. 22:15 kan dere se Ed Sheraan i Senkveld med Thomas og Harald.- Likte dere sangen?
- Hva synes dere om Ruperts rolle i videoen?
Aftenprofeten - Marthe & Emilie

16, Bergen

Vi er to jenter fra Bergen, som har en Harry Potter blogg om både gammelt, nytt og ting du kanskje ikke visste fra Harry Potters univers. Aftenprofeten er avisen i Harry Potter, på engelsk; The Daily Prophet. ______________________________________ Kontakt oss på aftenprofeten.blogg@live.no

Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic

Kategorier

Arkiv

hits